A legnagyobb segítségem

Az ember, amikor vállalkozás alapításába fog, fogalma sincs milyen nehéz fába vágja a fejszéjét. Persze gondolatai vannak, és tudja, hogy nem lesz könnyű, de nincs egy mankója, egy vezetője arra vonatkozóan, hogy mit hogy alakítson ki, mik a főbb buktatók és mik azok a tényezők, amikre maximálisan oda kell figyelni a siker érdekében. Vakon indul neki a nagy útnak, és talán ez az, ami a legnagyobb nehézséget adja minden téren. Én is azt gondoltam a kezdetekkor, hogy mindent nekem kell kitalálni, mindent nekem kell irányítani, hiszen én vagyok a vezető, a tulajdonos, és tőlem függ minden.

Persze azt jól éreztem és gondoltam, hogy a végső döntéseket nekem kell minden téren meghozni, de bizony azt nagyon is rosszul gondoltam, hogy minden tudással és minden háttértapasztalattal nekem kellene rendelkeznem ahhoz, hogy a döntéseket meg tudjam hozni, hiszen azóta már tudom, hogy számtalan nagyon jól működő és eredményes segítséget tudok kérni külső szakemberektől, ma már hihetetlen jó áron.

Így ma már számos esetben támaszkodom is ezekre a szakemberekre, csapatokra, és ez nem csak a könyvelés területét érinti, hanem egyben a munkavédelem, a marketing, és elsősorban a vállalat alkalmazottjainak fejlesztési területét nézve egyaránt. Hihetetlen eredményeket érek el ugyanis azáltal, hogy a https://kogwheel.com/hu/ csapattal dolgozok együtt immáron másfél éve. A kezdetekkor is nagyon hasznosnak éreztem a közös munkát, hiszen segítettek kiválasztani a megfelelő embereket a megfelelő pozíciókra és számtalan segítséget nyújtottak a vállalati coaching területén is, de jelenleg az asszertív kommunikáció technikája az, ami engem személy szerint elvarázsol. Hihetetlen eredményeket értek el a kollégák a tréningek segítségével már rövid idő alatt is. Imádom ezt a csapatot és csak ajánlani tudom mindenki számára a közös munkát velük.