Barátok között

Szerencsés embernek tartom magam, aminek számtalan oka, magyarázata van. Nyilván, ezek között a magyarázatok között vannak, amik fontosabbak, vannak, amik kevésbé fontosak. Sokszor nem is igen kell ezeket rangsorolni, hiszen együtt teszik ki a boldogság érzését. Mégis, számomra az egyik legfontosabb, igazán megnyugvást biztosító tény, hogy igaz barátok vesznek körül. Olyan emberek, akik segítségére, támogatására mindig számíthatok. Akinek társaságában mindig jól érzem magam, akikkel felhőtlenül tudok kikapcsolódni, szórakozni.

Szeretjük az évfordulókon, ünnepnapokon, jeles napokon meglepni egymást kisebb-nagyobb, értékesebb, kevésbé értékes ajándékokkal. Ez mindig attól függ, milyen alkalomra szól az ajándék.

Az élet úgy adta, hogy egyik barátnőnk igazán nagy eseményre készült: házasságra adta a fejét. Természetesen baráti társaságunk minden tagja hivatalos volt az eseményre. Felvetődött a kérdés: mi legyen a nászajándék? Olyan praktikus ajándékban gondolkodtunk, amiről azonnal eszébe jutunk, de azt is szerettük volna, hogy hasznos, akár napi szinten használatos eszköz legyen.

Így merült fel a gondolat, hogy a meglepetés ajándék legyen egy telefont. Össze dugtuk a fajünket barátainkkal, hogy milyen típusú legyen a készülék, és hol vásároljuk meg azt? Hosszan tartó tanakodás után úgy döntöttünk, hogy iphone készüléket kapjon a menyasszony. Ezek a telefonok viszont nem kevés pénzbe kerülnek, így a döntés az lett, hogy a nem használt készülékemet értékesítjük, és az árát betudjuk az út telefon árába.

Barátaim tanácsára felvettem a kapcsolatot az almabazar.hu csapatával, akik iphone felvásárlás keretében beveszik a régi iphone telefon készülékeket, és új gazdát keresnek azoknak. Ezen túl pedig új készülékek vásárlása is lehetséges a csapaton keresztül.

A telefon nagyon nagy örömet szerzett barátnőnknek, amiért a köszönet az almabazar csapatát illeti meg.