A barátnőm megsegítésére

Vannak az életünkben olyan emberek, akik bár rengeteg negatív személyiségjeggyel vannak megáldva, vagy éppen nagyon sokan nem szeretik őket a stílusuk vagy az élethez való hozzáállásuk miatt, de mi kitartunk mellettük, támogatjuk és szeretjük őket, igazság szerint még mi sem tudjuk megmondani hogy mi okból, de visszük végig ezeket a barátságokat vagy rokoni kapcsolatokat az évek során. Ragaszkodunk hozzájuk és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy ezeket az embereket a jó irány felé tudjuk terelni még akkor is, hogy ez sokszor szinte esélytelennek látszik, hiszen vannak olyan tulajdonságaik, amiken láthatóan akkor sem tudnak sajnos változtatni, hogy ha iszonyatosan nagy figyelmet szentelnek rá, és nagyon sok energiát fektetnek bele.

Az én egyik barátnőm például folyamatosan olyan szituációkba keveredik, ahol azonnali megoldást kell találnom számára, és igazság szerint ezt az élet szerteágazó területein tudja produkálni. A legutóbb azzal hívott fel, hogy iszonyatosan nagy segítségre van szüksége, mert a munkájához használt telefonjának a kijelzője összetört és így nem tudja elvégezni azokat a feladatokat amiket rá osztottak, azonban két nap múlva kezdődik egy konferencia és a szervezésben fő feladatok vannak a nyakán. Persze a telefonról az adatok és a névjegyek nem voltak sehol sem lementve, mint ahogyan a jegyzetek sem, így csere telefon nem is jöhetett szóba.

Azonnal az expertmobil csapatához irányítottam őket, hiszen ők a legjobb iphone szerviz budapest területén, és hála a jó égnek tényleg iszonyat gyors segítséget tudtak neki adni, így megmentették a munkahelyét. Igazság szerint már vagy ezerszer mondtam neki, hogy gondoskodjon a biztonsági mentésről, de a füle botját se mozdította érte. És nincsnek illúzióim, eztán se fogja. De legalább már tudja, hogy az Expertmobil csapata a rendelkezésére áll és bármikor profi segítséget nyújt az iphone javítás bármely feladatában.