Egy új élet kezdetén

Az ember számára hihetetlen fontos súllyal bír a magánélete, és bár én sosem jeleskedtem a párkapcsolatokban, nem olyan régen, másfél éve úgy gondoltam, hogy megtaláltam azt az embert, akivel le szeretném élni az életemet, és minden ebbe az irányba is haladt, de aztán sajnos egy hónapja romlani kezdtek a dolgok. Már együtt laktunk, és a mondás szerint is lakva ismerszik meg a másik, de sosem gondoltam volna, hogy ez ennyire igaz. Nem tudtunk kijönni egyszerűen egymással. Mindenben idegesítettem, és azt hiszem, hogy én is túl sokáig éltem egyedül ahhoz, hogy így fejest ugrottam a közös életbe, talán nekem is sokkal több türelemre lett volna szükségem, de sajnos az egész kapcsolat annyira megromlott, hogy nem tudtunk kitartani egymás mellett. Pontosabban ő már úgy gondolta, hogy inkább tovább lép.

Nekem pedig mindig is nagy vágyam volt a budapesti élet, ezért úgy döntöttem, hogy keresek munkát, és felköltözök vidékről. Kicsit el is szerettem volna távolodni az egész helyzettől és persze az exemtől is, másrészt pedig teljesen új életet akartam kezdeni, új környezetben. Tudtam, hogy amint megszerzem a munkát nagyon gyorsan szükségem lesz egy budapest albérlet keresésére, és azt is tudtam, hogy ez nem könnyű dolog, egyrészt a szerteágazó albérlet árak miatt, másrészt pedig a hirdetések sokszor sajnos nem a valóságot takarják, amit már az előtt is tapasztaltam, hiszen nagyon sok ismerősnek segítettem már kiadó lakás keresés tekintetében.

Rátaláltam viszont a keresgélés közepette az alberletbudapest.hu csapatára, és fel is kerestem őket, mert az oldalukon több olyan önálló kiadó lakás is szerepelt, ami számomra potenciális választásként szóba jöhetett, és azt kell mondjam, hogy ez az új életem egyik legjobb döntése volt, ugyanis velük, az ő segítségükkel találtam rá a tökéletes lakásra. Nem gondoltam volna, hogy ekkora szerencsém lesz, hogy ennyire egyszerűen és könnyen tudok a segítségükkel egy budapesti albérlet választásban dűlőre jutni. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, mert iszonyatosan korrektek, nagyon szép és jó árú kiadó ingatlanok várják a hozzájuk fordulókat, és biztos vagyok benne, hogy mindenki maradéktalan elégedett lesz nem csak a kiadó ingatlanok vagy kiadó szobák tekintetében, hanem az egész ügymenettel és a szolgáltatásukkal egyaránt.