A kislányom új mániája

A gyerek gyorsan felnőnek, szokták volt mondani, de nem értjük egészen addig, még mi saját magunk nem válunk szülőkké. Akkor zuhan ránk ez a fajta érzés, amiről egészen addig mindenki beszélt nekünk, akár saját gyerekkorunk tükrében, de sosem értettük, mindig csak mosolyogtunk és csóváltuk a fejünket. Most nekem a kislányom lépett serdülő korba, és mi sem mutatja azt jobban, mint hogy teljesen megváltozott az érdeklődési területe. Eddig a sportok és mozgás érdekelte a legjobban, most pedig egyre inkább a nőies és csajos dolgok felé veszi az irányt. A legújabban a legnagyobb figyelmet a kiegészítők kapják az életében, és ide kapcsolható az új mániája is, ami nem más, mint az apple watch szíjak.

Neki is van egy apple watch órája, hiszen szinte az egész család ilyet használ, és számtalan sok tulajdonsága között az egyik, amit mi nők hihetetlen módon szeretünk, hogy rengeteg gyönyörű apple watch szíjat lehet hozzá kapni, most már egész különlegeseket is, csak meg kell találni a megfelelő beszerzési forrást hozzájuk. És hát mi persze a kislányommal meg is találtuk, hiszen az applewatchshop.hu oldalon számtalan csodásnál csodásabb színű és anyagú szíjat lehet találni, ráadásul nagyon egyszerűen meg is lehet rendelni, és annál már csak az gyorsabb, ahogyan kézhez kapja az ember.

Újabban tehát együtt nézegetjük a lányommal ezeket a szíjakat, és már neki is rendeltünk számtalan olyan színű és anyagú szíjat, ami egy-egy szettjéhez kiegészítőként is passzol, így nem csak gyönyörű órát, de bizony hihetetlen szép kiegészítőt is visel az ember egycsapásra. Mindenkinek csak javasolni tudom ezt a kis oldalt, akinek szintén fontos, hogy milyen színű szíj van az óráján és egyben a csuklóján, hogy az mennyire illik a szettjéhez. Biztos vagyok benne, hogy sokan vagyunk ilyenek.