Cégünk új segítői

Középvezetőként nem igazán tudok annál rosszabbat elképzelni, hogy ha egy nagyvállalatnál, ami jól és hatékonyan működik, folyamatos eredményeket mutat fel, és egyre nagyobb növekedés jellemzi, valamilyen kisebb szolgáltató, vagy az eredményhez közvetlenül nem kapcsolódó, de azt nagymértékben befolyásoló szolgáltatóval nehézkes a munka, vagy rossz szolgáltatást nyújt, nem megfelelő munkát végez. Engem nem szeretnek emiatt, de ezekben az esetekben mindig szólok, és addig ütöm a vasat, még az alkalmatlan partner le nem lesz cserélve.

Azt látom ugyanis, hogy ezek a cégek, ezek a szolgáltatók iszonyatosan sok energiát vesznek el az alkalmazottaktól, és ez persze visszafogja a teljesítményt céges szinten. Erre senki sem gondol, de iszonyatosan sokat tud hátráltatni egy rossz szolgáltatás, ha az közvetve nagymértékben befolyásolja a működést.

A legutóbbi helyen ahová áttértem dolgozni például a mobiltelefon szerviz csapat nem végzett megfelelő munkát. Nagyon lassan dolgoztak, egyébként iszonyat drágán, bár ez már nem is lett volna szempont, de ráadásul sok hibával. Előfordult, hogy rosszabb készüléket kapott vissza az alkalmazott a munkához, mint amit bevitt a szervizbe, hogy javítsák meg. Persze másodszorra megcsinálták neki, de ez iszonyat sok utánajárást, szervezést és munkából kiesést jelentett, amit egészen egyszerűen nem lehet megengedni.

A mostani új csapat a https://androidszerviz.hu/ csapat ezzel ellentétben jól és szakmailag kifogástalanul dolgozik, iszonyat egyszerű velük a közös munka, hiszen rugalmasak, és ráadásul sosem fordult még elő, hogy bármilyen javítás után a készülék ne tökéletesen tért volna vissza a munkába, ami azért nagyon fontos, mert a cég fő tevékenységéhez hozzátartozik a folyamatos elérhetőség, ami csak egy tökéletesen működő készülékkel biztosítható. Eleinte ennél a cégnél se szerették a változtatásomat, most azonban imába foglalják hogy nem hagytam magam és véghez vittem ezt a cserét, amit azóta is imádnak.